Unik børnefødselsdag med teater!

Slip for besværet med selv at holde fødselsdag. Lad mig stå for det hele og få en fødselsdag med pædagogisk indhold og udbytte! En unik fødselsdag som børnene aldrig glemmer - for de 4-7årige!

Fødselsdag med teater i den gamle lade

 

Leg, fællesskab og venskab er i fokus!

 

Børnefødselsdagen består af:

 

  • Teater i den gamle lade - forestillingen "Skidt og Pyt!"

  • Spisning (alt hjemmebagt og økologisk)

  • Skattejagt eller kreative sysler

  • Fri leg eller efter et par fælles lege af den gammeldags slags

  • Oprydningen... - den tager jeg mig af;-)

 

Dagen begynder gaveåbning - for det kan være så svært at vente! Vi leger evt. "den som flaskehalsen peger på", så det bliver tilfældigt, hvilken rækkefølge pakkerne åbnes i og alle får lige meget opmærksomhed.

 

Derefter fortsætter vi med en hyggelig teateroplevelse i den gamle lade. Forestillingen handler om de to små væsner Skidt og Pyt som bor på loftet af vores bondegård og om hvordan det var at være barn på landet i gamle dage. Skidt og Pyt driller, men hjælper også både børn og voksne med at vælge det gode humør fremfor det sure - hvilket giver en dejlig stemnings til resten af fødselsdagen .  Læs meget mere om forestillingen på min anden hjemmeside www.teatergården.dk

 

Spisningen foregår ude, hvis vejret tillader det, og ellers er vi i den hyggelige cafe. Der er dækket op og pyntet fint, når I kommer. Fødselsdagsmenuen består af lækre, gammeldags økologiske fødselsdagsboller med smør og syltetøj (eller grovboller) samt lækre muffins (eller en chokoladekage) som børnene selv kan pynte med topping og økologisk slik . Der er økologisk sodavand/saft og øko kaffe/te til de voksne. Alt er hjemmebagt og så vidt muligt fremstillet med økologiske indgredienser. 

Efter maden kan arrangeres skattejagt eller forskellinge kreative sysler.  Detaljer aftaler vi bare...intet er så firkantet her at det ikke kan laves om;-)

 

Skal der laves slikposer med gårdbutikkens økologiske slik er det også muligt  -  du vælger størrelse/pris og jeg blander. Det er også muligt at invitere til forældrekaffe mod en lille ekstra betaling. (Bemærk at slikposer og forældrekaffe er tilkøb)

 

Indimellem og sidst er der fri leg og her kan børnene spille diverse brætspil, lege i legekøkkendet, springe med kæpheste på springbanen, spille kroket eller lign. eller vi kan sammen lege nogle gamle fælles lege. 

 

Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

Vi rydder naturligvis også op efter jer, så alt du skal gøre er at møde op, nyde børn og leg, og naturligvis give en hjælpende hånd, hvis der er nogen børn, der skal følges på toilet, have pustet på et skrammet knæ og lign.  

 

Prisen er 149,-kr. pr. gæst- uanset om det er børn eller voksne (min 14 gæster eller 2000,- kr - herefter er det så 149 pr person) . Max 25 gæster i alt (grundet Corona vil jeg helst holde antallet på 20...i tilfælde af dårligt vejr og at vi er nødt til at være inde.) Beløbet betales ved bookning til mobile pay nr. 61412.  

 

Tidspunkter og tilmelding

Fødselsdagsarrangementer tilbydes efter aftale både hverdage og weekender i aug og sep. 

Ring til Elsebeth for bookning 61 99 15 22

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk