Fødselsdag med trylleworkshop

 

Målgruppen er de 8-10årige. Fødselsdagen består af: 

 

  • Trylleworkshop

  • Spisning i cafeen

  • Trylleshow for forældrene

  • Leg, hygge og forældrekaffe

 

Børnene får en unik chance for at lære tryllenumre direkte fra tryllekunstneren, børnene lærer 3-4 virkelig gode trylletricks. Numrene produceres på stedet under kyndig vejledning af en ægte tryllekunstner. 

 

Tryl 3 reb til et langt. Forudsig hvilken perle publikum vil vælge eller hvad med at kunne trylle penge frem mellem 2 kort?

 

De børn der har mod på det, kan efter workshoppen få lov at vise, hvad de har lært i et rigtigt trylleshow for forældrene. Workshoppen varer 45 min. 

 

Økologisk fødselsdags menu

Spisningen foregår ude, hvis vejret tillader det og ellers rykker vi ind. Der er dækket op og pyntet fint, når I kommer. Fødselsdagsmenuen består af lækre, gammeldags økologiske fødselsdagsboller med smør og syltetøj samt muffins med topping som børnene evt. selv kan pynte med økologisk slik og flag. (Vi taler om, hvad I kan lide) Der er økologisk sodavand eller varm kakao.

 

Leg på gården

Efterfølgende kan børnene lege og øve triksene en sidste gang inden fremvisiningen.

Varighed

Vores del af fødselsdagen varer i alt  ca 2 en halv time, men I er velkomne til at blive længere og selv lege videre.  .Vi rydder naturligvis også op efter jer, så alt Iskal gøre er at møde op, nyde børn og leg, og naturligvis give en hjælpende hånd, hvis der er nogen børn, der skal følges på toilet, have pustet på et skrammet knæ og lign.

 

Pris

Op til 15 børn og 2 voksne - 2495,-kr. - incl. en kop kaffe til de forældre, der kommer for at hente deres barn efter fødselsdagen. 

 

Tidspunkter og tilmelding

Fødselsdagsarrangementer tilbydes efter aftale uden for butikkens åbningstid. Ring til Elsebeth for aftale 61 99 15 22

 

Mere om tryllekunstneren!

Indslag TV2 Lorry

Nordvestnyt 

 

 

Fødseldag med trylleworkshop

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk