Kreativ fødselsdag

 

Inviter til en unik, hyggelig og ikke mindst kreativ fødselsdag i den hyggelige gårdbutik. 

Der findes mange gode grunde til, at det at være kreativ og bruge sin fantasi er en sund beskæftigelse. Einstein, som jo unægteligt var en klog mand, sagde f.eks. "Fantasi er vigtigere end videnskab", og Brenda Ueland har sagt "Hvorfor bør vi alle bruge vores skaberkraft...? Fordi der ikke er noget, der gør folk så gavmilde, glade, livlige, modige og medfølende, så ligegyldige overfor at slås og samle sig materielle genstande og penge."

En kreativ fødselsdag i Den lille Gårdbutik behøver ikke være tages helt så alvorligt, men et er sikkert: det skaber en særlig stemning af hygge, ro og fordybelse når et selskab sidder og sysler med forskellige kreative håndarbejder. I den kreative proces går snakken livligt. Ideer og erfaringer udveksles. Farner og materialer blandes. Alle kan være med og alle får noget ud af det. Der vil være forskellige forslag og brugsanvisninger, ligesom jeg nok skal hjælpe i det omfang, jeg kan.

Vælger du at invitere til kreativ fødselsdag eller venindedag vil der være et udvalg af muligheder for at skabe noget krea. Du kan f.eks. male et maleri på lærred - eller på sten. Du kan filte eller flette/binde armbånd, lave dekopage, dekorationer, pynt til de forskellige årstider eller du kan pynte en ståhat med blomster - sidstnævnte og enkelte andre sysler koster dog eksta. 

Der serveres som udgangspunkt en menu med boller (vælg mellem grove eller kardemomme) og tilbehør og kage (vælg mellem muffins med topping og bær eller lagkage). Alle ingredienser er så vidt muligt økologiske og hjemmebagte. Hertil serveres kaffe, te, og økologisk sodavand. Ønsker du i stedet for en brunch eller en frokost kan det også arrangeres - i så fald udregnes prisen individuelt. 

Arrangementet varer mellem 3 og 4 timer - det skulle give jer tid nok til at afslutte de kreative projekter.

Prisen er 149,- kr pr gæst. Der skal mindst være 10 gæster eller et startgebyr på 1499,-kr.!

Du kan booke hverdage, aftener og lørdage. Ring / sms til Elsebeth på 61991522 eller send en mail til: kontakt@denlillegardbutik.dk

 

 

sten spil oval.png
filtdukke cirkel.png