Seneste nyheder

Hele mit liv har jeg hørt min mor fortælle historier om; dengang hun boede på Jamaica. Nu er alle historierne endeligt foreviget i den helt unikke bog "Kærlighed og Kokospalmer". En autentisk og fiksionaliseret fortælling skrevet efter min mormors enorme brevsamling og Kirstens fænomenale hukommelse. Kirsten var kun 10 år, da familien sejlede fra London over Atlanterhavet med bananbåd til den tropiske og dengang engelske koloni, Jamaica. En oplevelse for livet. Læs mere og køb bogen her. 468 s.Gårdbutikken har fremover kun - eller altid - åbent efter aftale. Ring bare til mig, så finder vi et tidspunkt hvor du kan komme forbi. Bestillinger af gavekasser modtages gerne - ring også i den anledning eller brug webshoppen. De færdige kasser kan så afhentes til aftalt tid.

Hvorfor? - spørger du måske...jo, fordi jeg må bruge min tid bedst muligt, og det er ved at afholde fødselsdage, spille teater og i det hele taget have arrangementer, hvor jeg ved, der kommer gæster - og i øvrigt fordi jeg har brug for tid til at sælge min bog "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" rundt i det ganske land:-) - Nå, ja og hjælpe min mor med at færdiggøre hendes bog nr. 2 - Der er nok at tage fat på;-) Nå, men ring bare 61991522 - du er så hjerteligt velkommen:-)

Lige nu er der tilbud på det franske havetøj - du får 30 % på smækbukser, smækbuksshorts, fleece og veste. Tilbuddet gælder til og med d. 15.9. Der er kun åbent d. 30.8 i butikken men du kan bestille på webshoppen her.

Arkiv

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk