Seneste nyheder

Nye varer på Fritidsmesse

I den kommende weekend drager jeg igen afsted på marked. Denne gang er det Ryegårds Fritidsmesse som står for skud! Jeg har lovet at lave et potteplanteværksted, og til det har jeg naturligvis taget nogle ret fine potter hjem som jeg glæder mig til at vise frem. Desuden stiller jeg op med to veteranbiler - som nogle af jer nok har set ude foran Den lille Gårdbutik en gang i mellem - og så har jeg lokket Chris til at komme og lave vinsmagning af den gode øko vin som jeg sælger i butikken. Der kommer til at ske en masse spændende og sjov på messen - og det både lørdag og søndag, så jeg vil opfordre til at tage noget varmt tøj på og familien eller en veninde under armen og komme der ud. Her er

En levende reklame!

Økodagen var blæsende og kold, men hvad gør det, når ens søde mor dukker op - iklædt Garden Girl fra top til tå som en levende reklame. Hun er et livsstykke og kan sætte fut i et hvert selskab og varme enhver med hendes ukuelige gåpåmod, sjov, spas og kærlige omsorg. Tak;-)

Blomstrede træsko

Så kom de endeligt. De skønne træsko med blomster. Former sig efter din fod efterhånden som de gås til. Lige at stikke i en sommermorgen, når græsset er fugtigt. Jeg har dem i str. 36-40. En populær varer, som det ses;-)

Vidunderlige havebøger fra England

Tiden flyver og foråret har heldigvis vist sit skønne smil her på gården. Hvis det er længe siden, du har besøgt Den lille Gårdbutik, så læg vejen forbi igen. Der er kommet nye skønne varer, og du kan finde masser af inspiration til "havegaver" Helt aktuelt er de nye bøger fra England. De er så flotte og inspirerende, at du helt sikkert kan glæde en "haveglad" kvinde med en af dem. Husk, at du også kan bestille dem her på hjemmesiden.

Arkiv

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk