Loppesalg og udsalg!

Mandag d. 7.2 kl. 12 åbner jeg dørene for loppesalg i et par lokaler i stalden. Derudover holder jeg udsalg på Garden Girl produkter for at gøre plads til nye og super lækre varer. Jeg tilbyder 20% på alt tøjet! Så kom og gør et godt køb. Det er snart forår og tøjet er god kvalitet og dejligt behageligt at have på - og det er faktisk fedt at have noget rigtigt arbejdstøj! Har det selv på næsten hver dag året rundt - til alle typer af arbejde. Bluser og fleece kan du bruge i din daglige gardarobe, Begge produkter er så bløde og lækre. Du kan se mit udvalg af Garden Girl tøj her.

Håber vi ses.

Vh. Elsebeth

Nyhedsliste
Archive

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk