Påskemarked på Sonnerupgård gods

Så er det i morgen, skærtorsdag, at jeg drager til marked på godset! Her har jeg "premiere" på en ny lækker vare - helt friskkværnet mel fra Kragegården. Jeg har til at begynde med 9 forskellige slags mel/melblandinger med - blandt andet "Havetsbrødmel" med tang, Pizza med durum og pandekagemix med ramsløg. Jeg er virkeligt spændt på, hvordan det bliver taget imod!

Jeg har også fået nye varer fra Garden Girl. Smarte og lækre ting. Blandt andet en kasket med klassik mønsteret, elastik bælter og forklæder. Kom forbi Sonnerupgård gods mellem kl. 11 og 16 og se på herlighederne:-)

Nyhedsliste
Archive

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk