Nye varer på Fritidsmesse

I den kommende weekend drager jeg igen afsted på marked. Denne gang er det Ryegårds Fritidsmesse som står for skud! Jeg har lovet at lave et potteplanteværksted, og til det har jeg naturligvis taget nogle ret fine potter hjem som jeg glæder mig til at vise frem. Desuden stiller jeg op med to veteranbiler - som nogle af jer nok har set ude foran Den lille Gårdbutik en gang i mellem - og så har jeg lokket Chris til at komme og lave vinsmagning af den gode øko vin som jeg sælger i butikken. Der kommer til at ske en masse spændende og sjov på messen - og det både lørdag og søndag, så jeg vil opfordre til at tage noget varmt tøj på og familien eller en veninde under armen og komme der ud. Her er et link til en brochure om arrangementet.

Håber vi ses...og har i øvrigt åbent onsdag- fredag kl. 12- 17.30 i butikken.

Vh. Elsebeth

Nyhedsliste