Efterårsferie med teater og dekorationer

I efterårsferien kan du hygge dig med børneteater i laden og fremstilling af efterårsdekorationer.

Tag en varm trøje på og kom til børneteater kl. 11.30 onsdag, torsdag, fredag og søndag i uge 42. Det er forestillingen "Skidt og Pyt", der spiller igen. Bagefter kan du lave efterrårsdekorationer for en flad 20'er.

Jeg blev kontaktet af en fritidsordning, der gerne ville besøge mig i efterårsferien for blandt andet at se teater - og så tænkte jeg, at når jeg alligevel skulle have alt udstyret frem igen, så kunne jeg lige så godt spille i ferien. Så derfor kan du altså komme og se eller gense forestillingen "Skidt og Pyt".

Børnene fra skolen kommer hele tirsdagen og udover teater skal de også lave fine efterårsdekorationer, og måske presse most og bage kage. Det glæder jeg mig til. Jeg håber, vi får en hyggelig dag.

Nyhedsliste