Lune hveder, hygge og foredrag!

Lune hveder, hygge og foredrag med Kirsten Scherer - forfatter.

Kirsten har skrevet en meget levende slægtsroman. Den er et fantastisk tidsbillede af tiden fra 1912 – 40 og handlingen foregår i Kolding, Helsingør, Frederikssund og København. Kirsten fortæller også om tilblivelsen af bogen, der er baseret på en brevskat som generationer i familien har passet på og gemt.

Derudover løfter hun sløret for et par kapitler af hendes næste bog som er undervejs. Familien rejser i 1949 til Jamaica med bananbåd - det bliver en rejse for livet - som Kirsten, der var 11 år dengang aldrig har glemt.

Kom til en underholdende og hyggelig aften og tag gerne den ældre generation med.

Dato: 11.5 kl. 19-21. Pris 75,- kr pr. person.

Da det er dagen før Storebededag serveres lune hjemmebagte og økologiske hveder!

Bogomslaget til Musse, muse og mus

Nyhedsliste