Musse - forglem mig ej

Så kan jeg endeligt byde velkommen til et foredrag med min helt fantastisk mor - Kirsten Scherer. Hun holder endnu et af hendes underholdende foredrag - denne gang i anledning af, at hun har fået sin debutbog udgivet i en paperback version. “Musse - forglem mig ej” er den nye titel. Hun fortæller om bogen og beskriver med stor indlevelse og kærlighed hendes forældres tilværelse i deres barn- og ungdom. Bogen får stor ros af læserne som utålmodigt venter på efterfølgeren. Gå ikke glib af denne hyggelige aften, hvor I også vil blive budt på hjemmebag og økologisk te/kaffe.Arrangementet koster 75 kr og der skal bestilles billetter ved at ringe til Elsebeth på 61991522 eller ved at sende en mail til kontakt@denlillegardbutik.dk. Bogen kan naturligvis købes signeret ved arrangementet.

Nyhedsliste
Archive

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk