Tante Rod 

Tante Rod forstår ikke at hendes far kalder hende for en rod - hun føler sig rodløs og drager derfor ud i verden for at finde sine rødder. Hun kommer ud for mange mis- og forståelser af ordene rod og rødder, men mon ikke rejsen ender godt!

 

Tematisk handler "Tante Rod" om at finde ud af hvad ens rødder betyder for en og om at føle sig godt tilpas der, hvor man er, som den man er. Derudover er der en masse læring om kroppen og ligheder mellem mennesker. 

 

Forestilligen kan bookes til skoler, fødselsdagsarrangementer, familliefester og lign.

 

Der er også medfølger et spil som kan spilles og som er en opsummering af teaterstykkets læring. Spillet er sjovt og lærerigt og der er tænkt forskellige læringsstile ind, så alle børn forhåbentligt får noget ud af det samt en god oplevelse. 

 

Ring til Elsebeth for bookning eller send en mail til kontakt@denlillegardbutik.dk

 

Min baggrund er bl.a. 10 års erfaring som dramalærer både i skoleregi og på privat teaterskole, en uddannelse som cand.com pæd og mange års arbejde som coach for børn og unge. 

 

Du kan se en lille forsmag om "Tante Rod" ved at afspille videoen.

Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk,           mobil 61991522,                     kontakt@denlillegardbutik.dk                       CVR 25251873

© 2020 denlillegårdbutik.dk